Automate your Marketing
with Womplify




 
zai's FotoPage

By: zai zakaria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Aug-2009 01:22 Email | Share | | Bookmark
hujan emas di negeri org.. hujan batu di negeri sendiri...

 
 
 
View all 38 photos...
salam sahabat fotopages... hr ni kiter ader sikit buah tangan nk share ngn korang semua.. yang indah2 ketika ke bandung minggu lepas.....

segala nyer bermula dari tarikh.....4 ogos 2009





























Thursday, 9-Jul-2009 10:44 Email | Share | | Bookmark
from Shah Alam to Kedah with LOVE

 
 
 
View all 20 photos...
2, 3bulan yg lepas ht ni berkira2 nk stop atau tak Fp ni.. tp sejak dpt comment mebina dr shbt2 sini..w/pun sorg dua jer.. tp bg kiter itu cukup bermakna.. so.. insylh fp akan di teruskan..

terima kasih teman2 semua kerana masih menerima kehadiran km di sudut kecil ini...


.........................................................
from shah alam to kedah with love.......























..............................................................................
cerita nyer di sini dan di sini

..............................................................................



Wednesday, 1-Jul-2009 04:03 Email | Share | | Bookmark
hutang n3

 
 
 
View all 4 photos...
dah lama kiter hutang n3 kat fp ni...masih lam perkiraan ni.. mau di tutup sajer kah fp ini atau masih on... apa pendapat sahabat2 ku sekelian..

nk tutup syg sbb byk kenangan kat sini.. nk terus on.. sat gi kang cian plak ader yg datang tp n3 lamaaa jer.. huh poning gak ni.. so cm ner.. bagi la suggestion skit yer...

so untuk bayar utang n3 ni meh layan aksi2 aiman di padang...













insyaallah.. ader rezeki nanti kiter jumpa lg..

..........................................
juga ader disini...dan di sini


Friday, 29-May-2009 01:00 Email | Share | | Bookmark
segar2 kan mata

 
 
 
View all 6 photos...
hai lama yek kiter tak menyelit di sini... sebok... ? seperti biasa gak.. masa byk abis kat blog...cian kat sahabat2 yg bertandang tp umah berhabuk.. sori yek... ingat nk close jer tp bila tengok masih ader yg mengingati kiter, so niat tu di batalkan la yer...

meh hr ni kiter cuci2 mata dulu yer...suker pict2 ni.. sbb cm segar jer nengok bunga2 kan...


lokasi: Cameron highland





Wednesday, 6-May-2009 03:29 Email | Share | | Bookmark
trip to cameron..

halooo semua... aiii yakin mesti ader yg jomuuuuu sgt dtg sini balik2 gmbr birhday... soriii yer laling2 semua.. seperti yg di beritahu kiter byk kat blog skrg.... kat sini klau ader gmbr2 menarik.. kiter publish kan...sori sgt2... pasni klau ouls rindu aii..(ader rindu tak, angkat tangn) jempput2 datang ke my blog kat sini yer..... n klau nk tengok gmbr masak2 kat sini plak.. tinggalkan la jejak.. insylh aii akan menyusul kemudia...

fp ni tetap kesygn cuma.. mungkin ms kat sini agak kurg berbanding dulu.. apa2pun uols semua tetap di hatii...(syahdu plak tertiba)

kali ni kiter publishkan gmbr2 gi cameron hr tu yer...khas utk uosl semua... nk tau citer tetap kena gi blog yer...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

eh apasal hah tak leh publish gmbr.. ni nk jd bukan kesyangan ni... arhhh frusttnyer... hmm tk pa la klau tak leh hr ni sok cuba lagi yer.. atau jum gi mai blog ok...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net